Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi.

Akreditacije

Smo nosilci Zelenega znaka kakovosti, ki je namenjen organizacijam, ki sistematično skrbijo za svojo kakovost in kakovost svojih storitev v izobraževanju odraslih.

Na Ljudski univerzi Ormož smo pridobili akreditaciji Erasmus na področju izobraževanja odraslih in na področju mladine. Erasmus akreditacija daje organizacijam dostop do priložnosti za učno mobilnost v okviru programskega ključnega ukrepa 1, ki organizacije podpira pri zagotavljanju priložnosti za poklicni in osebni razvoj učečih se, učiteljev, vodij usposabljanja in drugega strokovnega osebja.

Zraven tega smo pridobili Znak kakovosti, ki je potreben za zagotavljanje kvalitete in skladnosti sodelujočih organizacij z načeli in cilji programa Evropska solidarnostna enota glede njihovih dolžnosti v vseh fazah aktivnosti. Lahko smo v vlogi vodilne, pošiljajoče in gostujoče organizacije za mednarodne prostovoljce.

Smo dobitniki Jabolka kakovosti 2019 – zgodba o uspehu v programu Erasmus+ na področju izobraževanja odraslih. Jabolka kakovosti simbolizirajo odkrivanje novega sveta in védenja, so simbol napredka, svobodne volje in odkrivanja neznanega. Dobitniki so nagrajeni za kakovost, odličnost, učinek na profesionalni razvoj izobraževalcev in vpliv na institucijo, ki izvaja mednarodne projekte.

 

 

​​​​​​​

Ljudska univerza Ormož
Vrazova ulica 12
2270 Ormož

Telefon: 02 741 55 00
Mobitel: 070 766 976
E-pošta: info@lu-ormoz.si

Uradne ure
ponedeljek-petek: 8.00 - 12.00
sreda: 15.00 - 17.00