Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi.

O nas

Ljudska univerza Ormož je javni zavod, ki ga je ustanovila Občina Ormož za področje izobraževanja odraslih ter interesne dejavnosti za mladino. Skozi več kot pol stoletja delovanja je zavod postal stičišče idej, kreativnosti, znanja in razvoja človeških virov z jasno usmeritvijo, da smo realizator in pomemben podporni servis pri realizaciji želja in potreb, ki se porajajo uporabnikom v našem okolju.

Našim udeležencem izobraževanja ponujamo uporabna znanja, možnosti za kakovostno vseživljenjsko učenje ter ustrezno podporo na njihovi izobraževalni in učni poti. Hkrati pa se želimo uspešno odzivati na potrebe mladih, ustvarjati varno okolje, kjer bodo mladi na ustvarjalen in zabaven način razvijali spretnosti in pridobivali kompetence za odgovorno in samostojno osebno in družbeno življenje.

Izvajamo programe za pridobitev izobrazbe, različna usposabljanja, nacionalne poklicne kvalifikacije, tečaje ter izobraževanja po meri podjetij. Pester pa je tudi izbor naših neformalnih oblik učenja in druženj.

Posvečamo se potrebam lokalnega okolja, dobre izkušnje pa imamo tudi z izvajanjem nacionalnih in mednarodnih projektov.

Ljudska univerza Ormož je članica Zveze ljudskih univerz Slovenije (ZLUS), več informacij si lahko preberete v katalogu:

Katalog ZLUS

Katalog ZLUS v angleščini

Ljudska univerza Ormož
Vrazova ulica 12
2270 Ormož

Telefon: 02 741 55 00
Mobitel: 070 766 976
E-pošta: lu-ormoz@guest.arnes.si

Uradne ure
ponedeljek-petek: 8.00 - 12.00
sreda: 15.00 - 17.00

Pridobitev izobrazbe